Beschut Wonen

Beschut Wonen Brugge vzw
Hoefijzerlaan 40
8000 Brugge

T 050 44 50 90
F 050 44 50 80
info@beschutwonenbrugge.be

Vrijwilligersvacatures

Openstaande vacatures

Hieronder vind je enkele openstaande vragen voor vrijwilligerwerk en voor een buddy. Naast deze vragen mag er altijd ‘open gesolliciteerd’ worden om je als buddy aan te bieden! Vul ons contactformulier in. 


                                                                                                                                   

Klusjesman/vrouw.In de werking van Beschut Wonen Brugge zoeken we ondersteuning voor de klusjesman. Als vrijwilliger klusjesman/vrouw sta je alleen of samen met onze klusjesman in voor afgebakende opdrachten die zich telkens situeren in één van onze dertig woningen. Je komt in huizen bij mensen die door onze dienst begeleid worden omwille van een psychische kwetsbaarheid, discretie en goede sociale vaardigheid is dus noodzakelijk. Opdrachten kunnen bijvoorbeeld zijn; kleine herstellingen, een rookdetector installeren, materiaal naar containerpark afvoeren, samen schilderen van een kamer, …
Hou je van technisch en logistiek werk, dan is deze vacature misschien iets voor jou!
Profiel: technische basiskennis, discreet en vlot in communiceren (zowel schriftelijk als mondeling), zowel zelfstandig kunnen werken als kunnen samenwerken met collega’s, bBasis pc-kennis - outlook, in bezit van rijbewijs B is een meerwaarde (eigen wagen niet noodzakelijk)
We vragen: Een engagement van minstens een halve dag per week
We bieden: Nodige ondersteuning – eventueel vorming, betrokkenheid in personeelsgroep en vrijwilligersgroep, een vrijwilligersvergoeding

                                                                                                                                                                

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die één op één onze bezoekers op weg wil zetten met hun laptop, gsm, tablet,….

Het toevoegen van een telefoonnummer, versturen van een sms, werken met een word document, een spel leren spelen op hun tablet, leren surfen op het internet...
Heb je interesse, neem vrijblijvend contact op met:
Sofie Desoete , Activiteitencentrum De Gempersteeg
sofie.desoete@gempersteeg.be
050/34.55.97.
www.gempersteeg.be

                                                                                                                                             

Onthaalmedewerker/ster.In het hoofdbureau van Beschut Wonen zoeken we ondersteuning voor het onthaal. Je beantwoordt de binnenkomende telefoons en onthaalt de bezoekers. Als eerste aanspreekfiguur sta je de mensen te woord en speelt de vragen door naar de juiste persoon.
Hou je van administratief werk en heb je een affiniteit met mensen met een kwetsbare achtergrond, dan is deze vacature misschien iets voor jou!
Profiel; Warme persoonlijkheid, luistervaardig, discreet en vlot in communiceren (zowel schriftelijk als mondeling), flexibel kunnen samenwerken in teamverband, basis pc-kennis (outlook / extra kennis of sterke interesse in werken met andere programma’s is een meerwaarde ifv website en intranetonderhoud
We vragen; een engagement van minstens een halve dag
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en misschien maak jij binnenkort deel uit van ons gemotiveerde en dynamisch team. We garanderen een aangename werkplek waar je de nodige ondersteuning en inhoudelijke opleiding zal krijgen.

                                                                                                                                              

Vrijwillige kok gezocht op donderdagvoormiddag

De Gempersteeg heeft een kookatelier op donderdagvoormiddag.

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die samen met een tweetal bezoekers wil koken.
Soep maken om te verkopen, een cake of taart bakken, groentjes uit onze eigen moestuin verwerken voor in de diepvries, confituur maken,...
Ons kookatelier vind plaats op donderdagvoormiddag van 8h30 tot 11h30.

Heb je interesse, neem vrijblijvend contact op met:
Sofie Desoete , Activiteitencentrum De Gempersteeg
sofie.desoete@gempersteeg.be
050/34.55.97

                                                                                                                              

Buddywerking Vlaanderen regio Brugge zoekt een buddy voor een vrouwelijke deelnemer (30-er) met een psychische kwetsbaarheid om samen leuke activiteiten te doen: wandelen aan zee en in Brugge , iets gaan drinken, naar de cinema gaan, bowlen en minigolven,…. 
Heb je om de twee weken enkele uurtjes vrij? Ga je graag met mensen om? Kom dan zeker eens langs voor informatie! Als organisatie bieden we jou ondersteuning in het opnemen van je vrijwilligerstaak, de nodige verzekering en vormingsactiviteiten. Het vrijwilligerswerk biedt je bovenal boeiende en leerrijke ervaringen en vormt zeker ook voor de deelnemer een meerwaarde.

Buddywerking Vlaanderen regio Oostkust zoekt een buddy voor een vrouwelijke deelnemer (40-er) met een psychische kwetsbaarheid om samen leuke activiteiten te doen: wandelen, fietsen, iets gaan drinken, winkelen…. Dit liefst op een zaterdag -, of zondagnamiddag. 
Heb je om de twee weken enkele uurtjes vrij? Ga je graag met mensen om? Kom dan zeker eens langs voor informatie! Als organisatie bieden we jou ondersteuning in het opnemen van je vrijwilligerstaak, de nodige verzekering en vormingsactiviteiten. Het vrijwilligerswerk biedt je bovenal boeiende en leerrijke ervaringen en vormt zeker ook voor de deelnemer een meerwaarde!

Buddywerking Vlaanderen regio Brugge zoekt een buddy voor een mannelijke deelnemer (30-er) met een psychische kwetsbaarheid. Hij wil graag met een buddy biljarten of pool spelen, op stap gaan, liefst iemand met interesse in computer. Hij verwacht vooral gezelschap, ontspanning. 
Als organisatie bieden we jou ondersteuning in het opnemen van je vrijwilligerstaak, de nodige verzekering en vormingsactiviteiten. Het vrijwilligerswerk biedt je bovenal boeiende en leerrijke ervaringen en vormt zeker ook voor de deelnemer een meerwaarde!

Buddywerking Vlaanderen regio Oost-Kust zoekt een buddy voor een vrouwelijke deelnemer (70-er) met een psychische kwetsbaarheid om samen gezellige dingen te doen: terrasje in eigen omgeving, cinema of culturele activiteiten.
Heb je om de twee weken enkele uurtjes vrij? Ga je graag met mensen om? Kom dan zeker eens langs voor informatie! We ondersteunen jou in je vrijwilligerstaak, bieden vorming aan en je wordt behoorlijk verzekerd. Het vrijwilligerswerk biedt je boeiende en leerrijke ervaringen en vormt voor de deelnemer een meerwaarde.